How Much You Need To Expect You'll Pay For A Good خواص عسل

همچنین، برای مصرف عسل به عنوان درمان در موارد خاص، بهتر است با پزشک مشورت کنید تا از ایمنی و مزایای مصرف در موارد خاص اطمینان حاصل کنید.

این مواد معدنی به حفظ تعادل الکترولیتی بدن، تقویت عضلات و استخوان ها، و حفظ فشار خون سلامتی کمک می کنند.

۴ سایر کاربردهای درمانی ۱۰ مضرات احتمالی مصرف عسل تغییر وضعیت زیربخش‌های مضرات احتمالی مصرف عسل ۱۰.۱ مضرات ناشی از آلرژی ۱۰.۲ مضرات ناشی از مصرف زیاد ۱۰.۳ مضرات ناشی از باکتری‌های عسل ۱۱ عسل در ادیان تغییر وضعیت زیربخش‌های عسل در ادیان ۱۱.۱ عسل در اسلام ۱۱.۲ عسل در یهودیت و مسیحیت ۱۲ منابع تغییر وضعیت فهرست محتویات عسل

مصرف مقدار کمی عسل به طور مداوم می تواند از تحریک و التهاب معده جلوگیری کند و از درد معده آرام بخشی کند.

(بخش زیادی از خواص عسل را به آنزیم‌های آن نسبت می‌دهند.)

مصرف عسل به عنوان ماسک صورت یا به عنوان بخشی از روتین مراقبت از پوست می تواند به ترطیب پوست، کاهش التهاب و جلوگیری از پیری زودرس کمک کند.

اکثر میکروارگانیسم‌ها نمی‌توانند در عسل رشد کنند و به همین دلیل عسل بسته‌بندی شده حتی پس از هزاران سال فاسد نمی‌شود.

مواد ضد میکروبی: عسل دارای موادی همچون پروتئین ها، پپتیدها و آنتی اکسیدان های خاصی است که به عنوان مواد ضد میکروبی عمل می کنند.

در این مطلب قصد داریم تا با نگاهی واقع‌بینانه و علمی، به بررسی جامع عسل طبیعی و خواص عسل بپردازیم تا شاید به شما برای مصرف موثرتر و بجای آن کمک کند و از انتظارات عجیب و غریب از این ماده کاسته شود.

طیف وسیعی از آنزیم‌ ها نظیر اکسیداز، اینورتاز، آمیلاز، کاتالاز و غیره، در عسل وجود دارند. اگرچه، آنزیم‌ های اصلی در عسل، اینورتاز (ساکاراز)، دیاستاز (آمیلاز) و گلوکز اکسیداز هستند. این آنزیم‌ ها در شکل‌ گیری عسل نقش مهمی ایفا می‌ کنند. آنزیم گلوکز اکسیداز، باعث تولید هیدروژن پراکسید (که دارای خواص ضدمیکروبی است) و اسید گلوکونیک click here از گلوکز می‌ شود، که به جذب کلسیم کمک می‌ کند.

در یونان نیز خواص عسل مورد توجه بوده است، به طوری که آن‌ها معتقد بودند که استفاده منظم و روزانه از عسل باعث افزایش طول عمر می‌شود.

مصریان قدیم ترکیبی از جو، عسل و گندم تهیه و به جای الکل استفاده می‌کردند.[نیازمند منبع]

عسل تقریبا برای انواع زخم و سوختگی مانند سایش، آبسه، واریس، جذام، سوختگی و… مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برخی مطالعات نشان می‌دهد که عسل داری فوایدی است که می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *